Литература

Българският форум за литература
Дата и час: Пон Май 21, 2012 5:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Без регистрация! Може да пишете във форума за литература без да се регистрирате.

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 9:55 pm 

Здравейте,
Аз съм Деспина Клер, на 21 години съм и имам удоволствието да ви представя първата си книга - "БЛУДНИЦАТА И СЕРАФИМИТЕ", първа част, в момента пиша и втора част. Тя е скандална, нестандартна и смятам, че би заинтригувала всеки,който обича да чете. Ще се радвам ако я прочетете и ми напишете искреното си мнение, което е важно за мен :) Тук ви предоставям уводът:

Книгата, която разгръщате пред вас е неподправена автентична автобиография – разказ за един живот преминат в рая на любовното разочарование. Някои от вас ще я обикнат и препрочитат като свой пътеводител в покварата и разврата, други несъмнено ще я прелистват и ще и се наслаждават тайно, а публично ще я хулят и осъждат лицемерно. Тя е лична изповед за упоението от секса и фелациото, за въртопа на най-дълбоките дебри на човешкото съзнание... Книгата е моят танц по гамата на похотта, своебразна експедиция в оргазма написана изцяло под диктата на нагона и в опиума на оралните ласки. Интересува ли ви, шокира ли ви всичко това? В такъв случай този трактат по психология на разврата е именно за вас! Той е за хора без сексуални диети и е забранен за аскети и фигуранти, кротко примиряващи се с угарките на наслаждението.
Посвещавам „Блудницата и Серафимите„ на всички които не ме разбираха и на палачите на моята душа. За своите скромни 20 години преживях много и преодолях доста трудности, препятствия, които отнеха немалка част от наивността и безгрижието ми... Книгата е и своебразна история, разкриваща страховете на родителите – тези, които никога не биха желали обичните им дъщерички да бъдат като блудницата. Апелирам към вас, родители, разбирайте децата си и ги подкрепяйте максимално, за да не поемат по опасния уклон на живота, защото не е никак трудно човек да се подхлъзне. Не давам нравоучения – самата аз ги ненавиждам, няма теми-табу, няма морална любов – има само орална! Единственото, на което искам да ви научи моята книга е каквото и да правите, каквито и да сте (най-вече вие – поели по този път), не забравяйте да носите със себе си винаги гордостта, достойнството и личните си принципи, така както не бихте оставили за нищо на света червилото и огледалцето си или сакото и вратовръзката си! Обичайте себе си, аз ви обичам!
Благодаря искрено и от все сърце на хората дали ми стимула и безграничната си подкрепа за създаването на „Блудницата и серафимите”!

ЗАВИНАГИ ДУХОВНО РАЗГОЛЕНА ПРЕД ВАС: ДЕСПИНА КЛЕР!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]